Nataša Stamenković - direktor operacija, Roming grupa

Nataša Stamenković

HR ekspert
Nataša Stamenković, psiholog po obrazovanju, učitelj po opredeljenju. Karijeru započela u neizmernom zadovoljstvu i nezaboravnom iskustvu, kao školski psiholog u jednoj seoskoj osnovnoj školi. Nakon toga, sledećih 25 godina razvija karijeru u privredi, najpre kao industrijski psiholog u farmaceutskoj industriji, u kompaniji Actavis, gde nakon iskustva na poslovima menadžera za interne komunikacije i korporativnu kulturu, postaje HR direktor. Poslove HR direktora obavlja poslednjih 17 godina.

Nakon farmaceutske industrije, prelazi u FMCG industriju, gde  5 godina radi kao HR direktor u danskoj pivari Carlsberg, poslednjih par godina  na poslovima SEE HR direktora (region Jugoistočne Evrope koji obuhvata ex-YU države, osim Makedonije, uključujući Bugarsku, Mađarsku i Grčku). Nakon toga, više od 8 godina je bila HR director Nis Gazpromneft-a.

Poslednjih godinu dana je bila na poziciji Group COO Roaming grupe (ICT & industrija elektonske robe), grupe kompanija koje su u lokalnom vlasništvu. Expert u change menadžmentu i kreator kvalitetnih programa i HR modela, za kompanije u kojima je radila.

NLP master, REIKI master, London School of PR i mnoge druge obuke u zemlji i inostranstvu, bile su inspiracija za lično usavršavanje i neprekidan rad na sebi. Sertifikovani je korisnik Hogan alata i Identity compass-a. 

Često učestvuje u stručnim skupovima kao govornik ili panelista.

Majka je dve studentkinje koja i dalje beskrajno uživa u svakodnevnom učenju.