Osnovni menadžment program

Datum održavanja:
23 - 27. avgust 2021.
Mesto održavanja:
Kampus Mokra Gora
Cena:
80.000 RSD + PDV

PROGRAM MENADŽMENT

Osnovni menadžment program (OMP) je javno priznati program upravljanja poslovanjem od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Ovaj program je uspešno završilo više stotina menadžera u Srbiji i odlikuje ga interaktivnost i bogato iskustvo predavača. Ujedno ovo je jedan od programa sa najvišim ocenama. Učešće u programu omogućuje menadžerima da prepoznaju situacije sa kojima se mogu suočiti u budućnosti i da na njih odgovarajuće reaguju sa manje iznenađenja.

Program obuhvata sledeće celine: uloga menadžera u organizaciji; efektivnost i efikasnost menadžera; pregled teorije i prakse menadžmenta; procesi menadžmenta, planiranje, organizovanje, vođenje i kontrolu. donošenje odluka, organizacija rada i timova; kulturno okruženje i organizacija, društvena odgovornost i etika.

KOME JE NAMENJEN PROGRAM MENADŽMENT

Osnovni menadžment program je namenjen menadžerima koji su nedavno dobili rukovodeću odgovornost, bez obzira na ukupne godine radnog iskustva i prethodnu školsku spremu.

Učesnici programa će obrađivati teme kroz uvodna izlaganja, vežbe, grupni rad, simulacije, igre uloga, demonstracije, proučavanje edukativnih filmova i diskusije analizirajući pozitivna i negativna iskustava iz menadžerske prakse. Dodatna vrednost ovog programa je u radu sa mentorom i analiza razvoja lične karijere koji će doprineti vašem razvoju kao i razvoju vaših kompanija.

U toku programa, sa mentorom, dobiće povratnu informaciju kako razvijati plan za primenu stečenih znanja i veština u svom poslu u cilju dugoročnog planiranja uspešne menadžerske karijere.

TEME PROGRAMA MENADŽMENT

Modul počinje 23.08.2021. i traje do 27.08.2021.

CENA PROGRAMA

80.000,00 RSD + PDV

KONTAKT OSOBA

Nemanja Gavrilović
Rukovodilac profesionalnih programa
E-mail: nemanja.gavrilovic@msm.edu.rs
Telefon: 065/3035-073

Predavači

Srđan Janićijević
vodeći predavač za oblast menadžment i liderstvo
Srdjan Janićijević je osnivač i direktor Mokrogorske škole menadžmenta. Njegove oblasti iskustva su upravljačko savetovanje, preduzetništvo i poslovni razvoj.
Danijela Nedić
vodeći predavač za oblast međuljudskih odnosa
Danijela Nedić je dipl. pravnik i specijalista u oblasti Upravljanja komunikacijom. Osnivač je i direktor Centra za poslovnu edukaciju I savetovanje Biznis Link.
Darko Lukić
vodeći predavač za oblast marketing menadžment
Darko Lukić je marketing, menadžment i prodajni konsultant, trener, predavač i govornik na regionalnim konferencijama. Svoje dvadesetjednogodišnje radno iskustvo u privredi, prenosi kroz programe iz oblasti tradicionalnog i digitalnog marketinga, menadžmenta ključnih kupaca, prodaje, vođenja, motivacije, itd.
Miloš Knežević, Financial reporter, Beko Balkans doo
Pre svega želeo bih da pohvalim Mokrogorsku školu menadžmenta jer je program izuzetno koristan, pogotovo mladim ljudima koji su na početku svojih karijera jer imaju priliku da upoznaju uspešne i ostvarene ljude u svojim profesijama. Na programu, pored fantastičnih predavača koji prenošenjem svog ličnog iskustva i znanja mogu da približe učesnicima praksu najvećih i najuspešnijih internacionalnih kompanija, moguće je čuti i od ostalih učesnika iskustva i prakse iz njihovih radnih okruženja. Rečenica koja je na mene ostvarila najveći uticaj je “Ako promeniš prvog do sebe, već si uspeo”, jer mislim da upravo ovakvim programima i predavanjima mladi i uspešni ljudi mogu da poboljšaju poslovnu kulturu i okruženje u našoj zemlji.
Miloš Knežević, Financial reporter, Beko Balkans doo