fbpx

U oblaku sa Srđanom Janićijevićem #04 // Gost: Dušan Vujović

Povratak na Blog

U oblaku sa Srđanom Janićijevićem #04 // Gost: Dušan Vujović

U oblaku sa Srđanom Janićijevićem #04:

PTIČIJA PERSPEKTIVA

Svedoci smo najrazličitijih teorija ekonomskih posledica globalne pandemije. Teorije su različite i kao i uvek toliko dijametralne da stepen verovatnoće zavisi isključivo od trenutnog raspoloženja čitaoca. Šalu na stranu.
Kakvi će biti globalni akspekti pandemije i šta će velike zemlje i međunarodne finansijske institucije uraditi da se prevaziđu ekonomski izazovi sa kojima se srećemo? Kakvi će biti dugoročni strukturni efekti u kontekstu četvrte industrijske revolucije? 
Ovonedeljni gost u oblaku je Požarevljanin, doktor Dušan Vujović, profesor na fakultetu FEFA. Ima za sobom veoma bogatu karijeru. Doktorirao je na Ekonomskom fakultetu pre nešto manje od 40 godina, bio je jedan od retkih  Srba koji je specijalizirao na Univerzitetu Kalifornija, Berkli, bio je dugogodišnji saradnjik Svetske banke, Od 2014 do 2018, je bio Ministar Finansija u Vladi Republike Srbije i jedno kratko vreme čak i VD. Ministra Odbrane. Otac dvoje dece, živi na relaciji Vašington-Beograd,

Vidimo se u petak u 14:00h!

PRIJAVE:

MOŽETE UČESTVOVATI ILI PUTEM ZOOM PLATFORME, UZ MOGUĆNOST DA SE UKLJUČITE U RAZGOVOR I POSTAVITE PITANJE, ILI PUTEM FACEBOOK LIVE VIDEA.

ZA INTERAKTIVNO UČEŠĆE I MOGUĆNOST UKLJUČENJA PRIJAVITE SE OVDE

PRAĆENJE PUTEM FB LIVE OVDE

NAPOMENA: Učešće je besplatno ali je broj učesnika za interaktivno učešće ograničen na 100. Mesta se dodeljuju na first-come first-serve osnovi, ukoliko se ne prijavite u prvih 100, neće vam se odobriti prijava za ZOOM, a imaćete mogućnost da gledate ili uživo prenos na Facebook stranici Mokrogorske škole, ili naknadno u toku dana na Youtube kanalu.

UPUTSTVO ZA PRIJAVU:

  1. Registrujte se za U oblaku na sledećem linku
  2. Na stranici za registraciju, molimo Vas da upišete tražene podatke.
  3. Na e-mail će Vam stići potvrda da ste se uspešno registrovali. Preporučujemo da iskoristite opciju i dodate događaj u svoj kalendar – linkovi za direktno dodavanje su u mailu potvrde.
  4. Da biste pristupili online predavanju, potrebno je da kliknete na link Click Here To Join u mailu potvrde (ili u svom kalendaru). Na linku ćete prvo morati da download-ujete aplikaciju za računar ili za telefon (u zavisnosti sa kog uređaja pristupate). Preuzimanje i instalacija traju manje od jednog minuta. Posle toga, otvoriće Vam se prozor gde ćete upisati podatke da biste se priključili online predavanju.

 

Podelite

Povratak na Blog