fbpx

U oblaku sa Srđanom // Gosti: Nataša Stamenković & Ana Lazarević

Povratak na Blog

U oblaku sa Srđanom // Gosti: Nataša Stamenković & Ana Lazarević

U oblaku sa Srđanom Janićijevićem #07:

LJUDI BUDUĆNOSTI

Već godinama pričamo o tome kako će izgledati rad, radna mesta i koja će očekivanja biti od organizacija i pojedinaca. A onda nas je život naterao da to što pre sprovedemo u praksu.  Ovonedeljni gosti su Nataša Stamenković, jedna od najiskusnijih profesionalaca u oblasti ljudskih resursa u regionu i advokat, dr Ana Lazarević, vodeći stručnjak za radno pravne odnose.

Pričaćemo o najznačajnijim promenama koje nastupaju kako u oblasti ljudskih resursa tako i u formalno pravnom odnosu poslodavaca i zaposlenih. Ostavićemo dosta vremena za pitanja i diskusije tako da iskoristite ovu jedinstvenu priliku da pitate Natašu i Anu.

UPUTSTVO ZA PRIJAVU

MOŽETE UČESTVOVATI PUTEM ZOOM PLATFORME, UZ MOGUĆNOST DA SE UKLJUČITE U PREDAVANJE I POSTAVITE PITANJE, ILI PUTEM YOUTUBE LIVE VIDEA

ZA INTERAKTIVNO UČEŠĆE I MOGUĆNOST UKLJUČENJA PRIJAVITE SE OVDE

PRAĆENJE PUTEM YOUTUBE LIVE

NAPOMENA: Učešće je besplatno ali je broj učesnika za interaktivno učešće ograničen na 100. Mesta se dodeljuju na first-come first-serve osnovi, ukoliko se ne prijavite u prvih 100, neće vam se odobriti prijava za ZOOM, a imaćete mogućnost da gledate ili uživo prenos na Facebook stranici Mokrogorske škole, ili naknadno u toku dana na Youtube kanalu.

UPUTSTVO ZA PRIJAVU NA ZOOM:

  1. Registrujte se za U oblaku na sledećem linku
  2. Na stranici za registraciju, molimo Vas da upišete tražene podatke.
  3. Na e-mail će Vam stići potvrda da ste se uspešno registrovali. Preporučujemo da iskoristite opciju i dodate događaj u svoj kalendar – linkovi za direktno dodavanje su u mailu potvrde.
  4. Da biste pristupili online predavanju, potrebno je da kliknete na link Click Here To Join u mailu potvrde (ili u svom kalendaru). Na linku ćete prvo morati da download-ujete aplikaciju za računar ili za telefon (u zavisnosti sa kog uređaja pristupate). Preuzimanje i instalacija traju manje od jednog minuta. Posle toga, otvoriće Vam se prozor gde ćete upisati podatke da biste se priključili online predavanju.

UPUTSTVO ZA PRISTUP YOUTUBE LIVE:

  1. Pristupite prenosu U oblaku na sledećem linku
  2. Pritiskom na zvonce „uključi podsetnik ili set reminder“ aktivirajte podsetnik o događaju

Čekamo vas U OBLAKU!

Podelite

Povratak na Blog