TRAŽIMO ČOVEKA – MEMBA 2.0

Povratak na Blog

TRAŽIMO ČOVEKA – MEMBA 2.0

MEMBA 2.0

Diogen iz Sinope, duhoviti antički grčki filozof je hodajući preko dana nosio upaljen fenjer. Kada su ga pitali zašto to radi, odgovorio je: Tražim čoveka! Program za upravljanje poslovanjem za izvršni nivo počeo je ove nedelje u veoma složenim okolnostima virusne i društvene neizvesnosti. Ipak 9oro ljudi iz Srbije su prevagnuli da je ovo vreme dobro za učenje i izolaciju i to baš na temu Ekonomije.

Visok nivo studenata

Dva preduzetnika, četiri direktora, pet kolega i četiri koleginice, iz 7 izvanrednih srpskih organizacija, svi preko 10 godina radnog iskustva, različitog formalnog obrazovanja su započeli svoje dvogodišnje putovanje u potrazi za boljom verzijom sebe, za znanjem i boljim poslovanjem i željom da svojim doprinosom učine boljom sredinu u kojoj rade.

Tokom ovog modula smo učili o globalnim i domaćim ekonomskim tokovima, tržištima, cenama, ponudi i potražnji, ekonomskim politikama, domaćoj ekonomskoj istoriji,  novcu i finansijskim tržištima, budžetu, vladi, centralnoj banci, ekonomskim integracijama i ekonomskim izazovima sa kojima se Srbija susreće.

Najbolji ekonomisti Srbije

Izvanredan predavački tim predvođen Vladimirom Vučkovićem i Markom Danonom je učinio ovo iskustvo jedinstvenim. Bogatstvo programa su upotpunili profesori Ljuba Madžar, Miodrag Zec, Dejan Šoškić, Čedomir Antić, i Kori Udovički.

Naši studenti su krenuli i u istraživanje razvoja ličnosti putem analiza ličnosti i timova po metodologiji PREDICTIVE INDEX i uz vođenje koleginice Danijele Nedić a profesor Dušan Perić je započeo putovanje učenja na temu zdravog i balansiranog života. Ove oblasti će se razvijati tokom celog programa.

Upis u toku – sledeći modul Finansije

Danas završavamo sa testom i izborom radova a drugi modul na temu Finansija je u  februaru. Svi koji ste se u ovom prepoznali pozivamo da se prijavite i pridružite programu.

SAZNAJTE VIŠE O MEMBA 2.0

Podelite

Povratak na Blog