fbpx

Zdravi i srećni, NOVA ERA HR-A

Povratak na Blog
Vivaldi HR forum

Zdravi i srećni, NOVA ERA HR-A

NOVA ERA HR-A

Nedostaje vam inspiracija, želite da slušate o novim trendovima u HR-u i da se povežete sa vodećim predstavnicima HR zajednice iz zemlje i regiona?

Septembar je mesec kada se već tradicionalno desetu godinu za redom sastajemo na Mokroj Gori. Kreiramo nove trendove HR struke i slušamo o najboljim praksama iz različitih industrija na Vivaldi forumima.

Pozivamo vas da zajedno otkrivamo algoritam novog HR-a i da napišemo novi Job Description savremenog HR zanata.

ŠTA NAS OČEKUJE?

Da rešimo zagonetku: „Šta je to novo što menja krvnu sliku HR-a, a nisu nove tehnologije!?“ Gledaćete premijeru „Sudara titana u srpskom HR-u“, a kako izgleda susret novog i starog HR-a? Kako o HR-u govore vetarani, oni koji su postavili temelje HR-a u Srbiji, a kako oni koji danas ulaze u svet ljudskih resursa. Da li ima razlike u HR-u onda i sada?

Rušićemo tabue, pa predstaviti Inspektorat za rad kao prijatelja HR zajednici, a ne suparnika u rešavanju problema.

Predstavićemo vukove Executive search-a u Srbiji koji će nas učiti kako se regrutuje „C-suite“.

Danas znamo da zdravlje nema alternativu i da wellbeing industrija rapidno raste. A da li znate koje sve alate wellbeing industrija može da vam ponudi?

Dođite da zaključimo da li je za sreću stvarno potreban samo Mercedes ili ima tu još nečega…?

BIĆE PRIČE I…

O tome kako nauka podržava HR i šta sve možemo da merimo u organizacionom kontekstu pričaće nam eksperti kojima su ove teme strast.

Demistifikovaćemo pojam i pojavu „AGILE“. Da li je agilnost kultura budućnosti, o tome svi pričaju, a ovoga puta slušaćemo od onih koji to ozbiljno i rade.

Koje smo lekcije naučili iz Corona krize i koje smo iluzije razbili. Koliko je komunikacija važna u kriznom menadžmentu, ne samo u kompanijama, nego u državi?

Imaćemo gošću iznenađenja kojoj ćemo svi zajedno reći jedno veliko „HVALA“, ali i gosta koji će nas naučiti šta je stvarno važno za dobar lideršip i kakve to veze ima sa muzikom!

Ne propustite da zajedo pogledamo u budućnost koja je već ovde… a gde ste vi?

Podelite

Povratak na Blog