fbpx

Obaveštenje povodom COVID-19

Povratak na Blog

Obaveštenje povodom COVID-19

OBAVEŠTENJE MŠM POVODOM COVID-19

Dragi naši Mokrogorci,
Pratimo sa dužnom pažnjom dešavanja koja se odnose na pandemiju virusa COVID-19 i koristimo priliku da vas informišemo o planovima za održavanje programa.
Stav MŠM je da ćemo se u svemu pridržavati odluka državnih organa u pogledu prevencije širenja ovog virusa i da ćemo savesno pristupati preporukama nadležnih zdravstvenih ustanova za javno zdravlje.
U tom cilju će svi programi planirani u prvoj polovini godine, a koji po odluci Vlade Republike Srbije ne prelaze broj od 100 učesnika, biti održani po planu i programu škole. Prolećni Vivaldi CEO forum će takođe biti održan u planiranom terminu uz ograničenje na 100 učesnika.
U cilju preventivnih aktivnosti, obezbedićemo dodatne mere zaštite učesnika kao što su zaštitne maske, i tečnost za dezinfekciju ruku i prostora koja će biti na raspolaganju učesnicima. U dodatku, budući da naš očekuje lepše vreme, planiramo što više održavanja predavanja na svežem vazduhu, u prirodi.
Učesnici naših programa i cela alumni zajednica MŠM spada u društvenu grupu sa povećanim stepenom odgovornosti kako prema sebi, tako i prema ljudima kojima rukovode i sa kojima sarađuju. Uvereni smo da učesnici koji su bili izloženi ili pod sumnjom da mogu biti prenosioci bilo kog virusa, uključujući i COVID-19 neće učestvovati na javnim skupovima dok rizici nisu otklonjeni.
Razumevajući mogućnost razvoja situacije i u pravcu smirivanja i u pravcu eskalacije, КONAČNU ODLUКU ćemo doneti u PETAК 20. MARTA 2020. U 15 ČASOVA i o tome vas obavestiti putem imejla.
Srdačan pozdrav iz MŠM!

Podelite

Povratak na Blog