Kafa u oblaku sa Srđanom Janićijevićem #2 // Gosti: Radojka Nikolić i Miša Lukić

Povratak na Blog

Kafa u oblaku sa Srđanom Janićijevićem #2 // Gosti: Radojka Nikolić i Miša Lukić

Dobro je ostati CEO!

Zašto je u krizama za svaku organizaciju ključna misija i vrednosti na kojoj je zasnovana?

Kada je Miša Lukić smišljao naziv za Prolećni Vivaldi CEO forum, negde u drugoj polovini januara, bili smo kao i uvek veoma poletni posle uspešne godine i sa velikim planovima za 2020.
U januaru je izgledalo kao da svi mi koji vodimo ili stvaramo biznise, koji zapošljavamo i brinemo o svemu što nas okružuje imamo čemu da se radujemo. Ekonomija je obećavala, ambijent stimulativan…dobro vreme za prave ideje.
8 nedelja kasnije, na dan kada je predviđeni CEO forum trebao da se završi, skupićemo se ponovo, na kafi sa Radojkom, Mišom i Srđanom,  sa „neznatno“ različitom temom za razgovor. Da li je dobro biti ili ostati CEO? 
Budući da smo Prolećni Vivaldi CEO forum pomerili za 19-21 jun, možete svojim iskustvima da nam pomognete da svi bolje razumemo sa čim se srećemo, šta nas očekuje i da li „o(p)stati“, u stvari znači „biti“.

Pridružite nam se na Kafi u oblaku u petak 27.3 u 14.00 časova. Srđanovi gosti su Radojka Nikolić, glavna i odgovorna urednica Magazina Biznis i Miša Lukić Founder & Chief Business Designer, New Startegy

Kad: Petak, 27. mart u 14h

Gde: On line, svako sa lokacije koja mu odgovara i na kojoj se oseća bezbedno.

Prijave:

Možete učestvovati ili putem ZOOM platforme, uz mogućnost da se uključite u predavanje i postavite pitanje, ili putem Facebook live videa ako želite da pratite bez aktivnog učešća.

Za interaktivno učešće i mogućnost uključenja (max 100) prijavite se OVDE

Praćenje putem FB Live OVDE

NAPOMENA: Učešće je besplatno ali je broj učesnika koji će imati mogućnost za diskusiju ograničen.

Podelite

Povratak na Blog