OSNIVANJE ALUMNI ZAJEDNICE MEMBA STUDENATA

Povratak na Blog

OSNIVANJE ALUMNI ZAJEDNICE MEMBA STUDENATA

Mokrogorski Executive MBA – MEMBA 2.0

Obraćanje predsednika Alumni grupe MEMBA, Slobodana Mihajlovića, povodom prvog održanog sastanka MEMBA Alumni grupe.

Drage koleginice, kolege i profesori,

Juče je bio jedan veoma poseban dan za nas, s obzirom da smo na polju edukativnog rada stvorili Alumni grupu studenata  MEMBA programa Mokrogorske škole menadžmenta, čime smo doprineli akademskoj zajednici našeg okruženja.

Lično kao i svi vi bio sam svedok visokih standarda obrazovanja koji su primenjeni kako bi se do MEMBA zvanja došlo, profesionalizma svakog od profesora i podsticaja za uspeh od strane Mokrogorske škole menadžmenta kao profesionalne obrazovne institucije.

 

U svoje ime kao i u ime Mokrogorske škole menadžmenta čiji rezultat rada predstavljamo, želim da se zahvalim svima vama što ste juče odvojili vreme da lično učestvujete, kao i svim onima koji su nas pratili on-line, stvaranju jedne posebne Alumni grupe koja simbolizuje naše želje za nastavkom prijateljstva i profesionalnog druženja  koje je iskovano među nama za vreme studija.

Stvaranje MEMBA alumni grupe pomoći će Mokrogorskoj školi menadžmenta da učvrsti i poboljša svoju poziciju koju ima u Srpskom obrazovnom i poslovnom društvu a nama koji smo u njoj ujedinjeni da damo još veći doprinos našim daljim radom na profesionalnom polju.

Moje duboko životno uverenje je da rad u grupi koja ima zajednički cilj ili strategiju predstavlja osnovu za ozbiljna dostignuća.

Budućnost ima mnogo imena. Za slabe je nedostižna, za plašljive je nepoznata a za hrabre je prilika. Ovaj naš prvi sastanak je pokazao da kad se okupimo i pokažemo našu volju da razmenjujemo ideje i jačamo međusobne veze naš napredak neće imati granica.

Predsednik MEMBA alumni grupe,

Slobodan Mihajlović

Podelite

Povratak na Blog