U oblaku sa Srđanom Janićijevićem #03 // Gosti: Vladimir Vučković i Mihailo Janković

Povratak na Blog

U oblaku sa Srđanom Janićijevićem #03 // Gosti: Vladimir Vučković i Mihailo Janković

U oblaku sa Srđanom Janićijevićem #03:

APRES CORONA

Polako se navikavamo na vanredno stanje i organizujemo život onako kako prilike dozvoljavaju.
Vlada Srbije je donela mere za podršku privredi Srbije. Reklo bi se precizne i pravovremene.
Poslovanje danas treba posmatrati u dve dimenzije. Prvo, kako progurati vreme dok se ekonomija ne stabilizuje? Drugo je pitanje koje će okolnosti nastupiti u našoj privredi i okruženju kada sve ovo prodje?
O tome ću razgovarati u oblaku sa Mihailom Jankovićem, CEO Nektara i Vladimirom Vučkovićem, članom Fiskalnog saveta.

PRIJAVE:

MOŽETE UČESTVOVATI ILI PUTEM ZOOM PLATFORME, UZ MOGUĆNOST DA SE UKLJUČITE U PREDAVANJE I POSTAVITE PITANJE, ILI PUTEM FACEBOOK LIVE VIDEA AKO ŽELITE DA PRATITE BEZ AKTIVNOG UČEŠĆA.

ZA INTERAKTIVNO UČEŠĆE I MOGUĆNOST UKLJUČENJA PRIJAVITE SE OVDE

PRAĆENJE PUTEM FB LIVE OVDE

NAPOMENA: Učešće je besplatno ali je broj učesnika za interaktivno učešće ograničen na 100. Mesta se dodeljuju na first-come first-serve osnovi, ukoliko se ne prijavite u prvih 100, neće vam se odobriti prijava za ZOOM, a imaćete mogućnost da gledate ili uživo prenos na Facebook stranici Mokrogorske škole, ili naknadno u toku dana na Youtube kanalu.

UPUTSTVO ZA PRIJAVU:

  1. Registrujte se za U oblaku na sledećem linku
  2. Na stranici za registraciju, molimo Vas da upišete tražene podatke.
  3. Na e-mail će Vam stići potvrda da ste se uspešno registrovali. Preporučujemo da iskoristite opciju i dodate događaj u svoj kalendar – linkovi za direktno dodavanje su u mailu potvrde.
  4. Da biste pristupili online predavanju, potrebno je da kliknete na link Click Here To Join u mailu potvrde (ili u svom kalendaru). Na linku ćete prvo morati da download-ujete aplikaciju za računar ili za telefon (u zavisnosti sa kog uređaja pristupate). Preuzimanje i instalacija traju manje od jednog minuta. Posle toga, otvoriće Vam se prozor gde ćete upisati podatke da biste se priključili online predavanju.

 

Podelite

Povratak na Blog