fbpx

ANTISTRES U CENTAR

Povratak na Blog
Antistres, streljastvo

ANTISTRES U CENTAR

ANTISTRES U CENTAR

Uz lepo vreme, stigao nam je i povratak u poslovno okruženje. Svako se sa stresom borio na svoj način tokom kriznog perioda, a mi vam sada predlažemo jedno novo rešenje, antistres u centar. Pravi team budiling za stresne dane.

Mini turnir u streljaštvu u organizaciji Mokrogorske škole menadžmenta u saradnji sa Dragon shooting je prava stvar za sve vas i nas koji opet krećemo sa radom, a potrebna nam je jedna dobra antistres terapija, uklopljena u formi mini turnira i druženja. Obećavamo vam samo dobru atmosferu, sve ostalo je na vama.

Kratko uvodno predavanje o bezbednosti i korišćenju oružja.
Pucanje iz tri različita oružja, koja vam nećemo otkriti koja su, ali se može desiti da pucate i iz sačmarice 🙂
Druženje u kafiću nakon pucanja.

Antistres u centar info:

Datum: 21. maj 2020. u 15h.
Lokacija: Autoput za Zagreb 18 (pored pumpe Zmaj).
Cena po osobi: 2.500,00 rsd,  BROJ MESTA JE OGRANIČEN, plaćanje direktno u streljani.

Cena uključuje:

– Korišćenje strelišta
– Najam oružja i municija
– Instruktori koji su uz vas sve vreme
– Pucanje iz dva oružja + treće bonus oružje
– Osveženje u vidu 2 pića i grickalica u kafiću nakon turnira

 

PRIJAVITE SE

 

Tokom boravka u streljani, konstantno vodimo računa o bezbednosti svih učesnika. Ali koliko i opasan i uzbudljiv sport, dokazano je da streljaštvo može imati pozitivne efekte na raspoloženje i fiziološke procese u telu odraslog čoveka. Osim toga, možda još važnija osobina povremenog boravka u streljani jeste i savladavanje stresnih situacija. Učimo kako da se nosimo sa naglim upumpavanjem adrenalina u naše telo, što se zasigurno i odražava na naše funkcionisanje u stresnim situacijama.
Vremena su danas takva da je stres postao naša svakodnevnica. Nije više pitanje imamo li stres u svom okruženju, već koliko i na koji način se borimo sa njim. Tako da za sve vas i nas koji volimo adrenalin i dobro druženje, a ne volimo stres, na pravom ste mestu!

Podelite

Povratak na Blog