fbpx

U oblaku sa Srđanom // Gost: Rade Rakočević

Povratak na Blog

U oblaku sa Srđanom // Gost: Rade Rakočević

U oblaku sa Srđanom Janićijevićem #05:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND

Postoji mišljenje da su sve krize u osnovi finansijski motivisane i da iza uvek stoje neki interesi kapitala. Danas smo svedoci da su međunarodna tržišta kapitala turbulentna. Berze se oporavljaju a nezaposlenost raste.
Da li je covid19 uzrok ili posledica ekonomske krize? Kakve posledice će imati na ekonomiju štampanje novca? Šta se dešava sa cenom nafte? Da li smo dotakli ekonomsko dno? Šta da rade oni koji su investirali a šta oni koji bi da investiraju? Koje bi bile top tri investicione šanse?
O tome ćemo razgovarati sa Radetom Rakočevićem, investitorom i preduzetnikom. Rade je osnovne, master i doktorske studije završio na BU, celu karijeru se bavio finansijskim aktivnostima kao broker, investitor i preduzetnik. Osnivač je brokerske kuće Senzal, osnivač i predsednik Skupštine Srpske asocijacije menadžera, bivši predsednik Srpske asocijacije američkog fudbala, vlasnik franšize Moritz Eis sladoleda za Srbiju i uključen je u mnogo drugih zanimljivih projekata.

Vidimo se u petak u 14:00h!

PRIJAVE

Mokrogorska škola menadžmenta će putem emaila dostaviti link za praćenje U oblaku sa Srđanom Janićijević 24h pre početka prenosa.

 

Podelite

Povratak na Blog