fbpx

Vredne vredi podržati

Povratak na Blog

Vredne vredi podržati

VREDNE VREDI PODRŽATI

Primer svrsishodnog ulaganja u odnose sa klijentima

Mokrogorska škola menadžmenta će i 2022. godine biti partner na SBERBANK projektu ,,Vredne vredi podržati’’. Sberbank Srbija već pet godina u nizu kroz ovaj projekat pruža podršku svojim klijentima, sa željom da ohrabri i ostale privrednike da se razvijaju, da investiraju i jačaju svoje konkurentske prednosti. Od ove godine u projekat se uključila i MŠM sa svojim menadžment programima.

U 2021. dve kompanije su nagrađene učešćem na General Management Program-u, a nakon pozitivnih reakcija nagrađenih klijenata odlučeno je da se saradnja dodatno proširi. U 2022. godini ukupno pet kompanija će imati priliku da pohađa MŠM programe. Pored pomenutog General Management Programa, biće uključeni i Osnovni menadžment program i Poslovno pregovaranje.

Ovakvi projekti predstavljaju primere dobre prakse odnosa sa klijentima i svrsishodnih ulaganja, jer ulaganje u poslovno obrazovanje klijenata ima višestruke benefite za sve učesnike u projektu. Znanje u celini, pa tako i poslovno znanje je ključni resurs u koji treba ulagati kako bi se podigli ukupni kapaciteti domaće privrede i to ovom projektu daje i širi društveni značaj.

MŠM daje veliki doprinos procesu unapređenja poslovnih znanja i veština domaće privrede i veliko nam je zadovoljstvo i čast što je Sberbank Srbija prepoznala vrednost i korisnost naših programa za razvoj svojih klijenata iz MSP sektora.

Podelite

Povratak na Blog