KO JE KO U MOKROGORSKOJ U 2023?

Povratak na Blog

KO JE KO U MOKROGORSKOJ U 2023?

U novu godinu ulazimo spremni i puni entuzijazma sa sledećom organizacionom strukturom:

Milenko ANDRIĆ, direktor programa, zamenik direktora i član društva brine o svim našim programskim sadržajima u školi, organizacionoj izvrsnosti i međunarodnom povezivanju. Milenko je diplomirao na FONu i masterant je na FEFA fakultetu. Otac je dvoje dece.

Aleksandra RADOVANOVIĆ, nastavlja da upravlja besprekorno našim finansijama, sa brojnim inovacijama koje su predviđene za ovu godinu. Takođe će pomagati našem segmentu malih biznisa da uspostave svoje finansijsko upravljanje. Aleksandra je master ekonomije i član društva od 2022. godine.

Stefan ĐURIČIĆ, dosadašnji Direktor Vivaldi foruma, koji je rascvetao naše forume u poslednje dve godine,  preuzima dodatnu odgovornost Direktora poslovnog razvoja. Stefan će brinuti o svim našim odnosima sa poslovnom zajednicom, klijentima i drugim zainteresovanim stranama. Stefan je master poslovnog upravljanja i u Mokrogorskoj je od 2015. godine, a u 2022. je postao i član društva.

Sava DEDIJER, je unapređen u poziciju rukovodilac korporativnih programa. Sava će brinuti o razigravanju porfolija naših korporativnih programa i flagship programa BUSINESS LEADERSHIP SPRINT namenjenog najperspektivnijim mladim menadžerima Srbije. Sava je diplomirao na Fakultetu za Ekonomiju, Finansije i Administraciju, a na istom fakultetu završio je i master studije. U Mokrogorskoj je od 2018. godine.

Aleksej JANIĆIJEVIĆ, je unapređen je u poziciju rukovodioca marketinga. Aleksej će biti odgovoran da obezbedi “WOW” efekat u svim našim aktivnostima.  Aleksej je diplomirao na Fakultetu za Ekonomiju, Finansije i Administraciju. U Mokrogorskoj je od 2019. godine, a član društva je od 2021. godine.

Orion ZUROVAC, rukovodi našim nezaboravnim obrazovnim tim bildinzima. Orion je sportista, ljubitelj zdravog života, kvizova, spasilac i dugogodisnji volonter Crvenog krsta. U Mokrogorskoj je od 2019. godine.

Katarina BRATIĆ, nam se pridružila u jesen 2022. sa ulogom da rukovodi Vivaldi forumima i brinuće o tome da na svakom forumu pomerimo granice u idejama, besprekornom izvšenju i nezaboravnim iskustvima.  Katarina je diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka i majka je dvoje dece.

Ana KARADŽIĆ, nam se pridružila u jesen 2022. sa ciljem da brine o razvoju našeg najsloženijeg MEMBA programa. Ana je Master Fakulteta organizacionih nauka i majka dvoje dece.

Marija STOJANOVIC, brine o našem najvibrantnijem programu BOLJI BIZNIS. Marija je diplomac Fakulteta organizacionih nauka, višegodišnji član čuvenog Case Study tima na fakultetu i volonterka Crvenog krsta.

Srđan JANIĆIJEVIĆ, brine o celini operacije, harmoničnim odnosima, sa posebnim fokusom na kvalitet programa i izgradnju strateških odnosa sa zajednicom. Srđan ima dosta iskustva i svašta nešto od škole. Osnivač je Mokrogorske.

Iva BARIŠIĆ, je direktorka programa, majka troje dece, član društva od 2020. Trenutno je na porodiljskom odsustvu.

Bojan BALAŽ, koji je bio zaposlen kao rukovodilac poslovnog razvoja, odlučio je da nastavi svoju karijeru van naše škole. Bojan je ostavio trag kao dobar kolega i drug. Ostaje deo Mokrogorske porodice. Bojan je pasionirani planinar i otac dve divne ćerke.

Ova ekipa uz snažan tim vodećih predavača i sa još nekoliko planiranih pojačanja će brinuti ove godine da vaši ljudi i biznisi budu bolji!

Podelite

Povratak na Blog