MEMBA 2.0 – ŠTA IMA NOVO?

Povratak na Blog

MEMBA 2.0 – ŠTA IMA NOVO?

ŠTA IMA NOVO?

MEMBA 2.0

Od 2012. godine, kada smo započeli naš MEMBA program, do danas, kao da je prošla večnost. To ne znači puno nikom osim onima koji su kroz taj program prošli i koji su doživeli, zajedno sa nama ideju o posvećenosti, ličnom razvoju i savremenom obrazovanju.

Nema tog studenta MEMBA programa koga program nije dotakao i koji na nas nije uticao. Sećam se prve generacije studenata koja je prolazila kroz početničke muke i koja nam je dala poverenje i samopouzdanje onda kada ga ni sami nismo imali u izobilju. Dugujem veliku zahvalnost Dejanu,  Nevenki, Vinki i Milanu koji su nam bili velika podrška da ova moja ideja zaživi.

Za ovih sedam generacija smo stekli ogromno iskustvo. Svake godine moduli su sve bolji, programski sadržaj sve oštriji, gosti sve bolji i iskustva sve bogatija. Nema tog gostujućeg predavača koji nije bio oduševljen što smo ga pozvali i nema te kompanije koju smo posetili da nisu bili dobri domaćini. Ko može da zaboravi noćni rad (eng. burning midnight oil) u našem kampusu na Mokroj gori ili februarske večernje studije slučaja na modulu finansija na FONu?

Za sve je potrebno vreme. Naši studenti su u svakoj generaciji sve bolji. Dobar glas o programu se širi i MEMBA polako postaje standard poslovnog obrazovanja u našem regionu. Neki su pokrenuli sopstveni biznis, neki žive i rade daleko van Srbije ali su svi, i to baš svi, napredovali kao dobri privrednici ali i kao ljudi.

Rastu naši studenti a sa njima se rodila i MEMBA 2.0. Ista po svojoj suštini, svrsi i viziji ali modernija, brža i u duhu novog vremena. MEMBA 2.0 ide u pravcu u koji je zacrtan potrebama modernog poslovanja. Program je osavremenjen, internacionalizovan, osvežen primerima, studijama slučaja i većim brojem vodećih i gostujućih predavača.

MEMBA 2.0 je usmerena na punu regionalnu saradnju sa željom da obuhvatimo što veći broj studenata iz celog našeg regiona. Program je internacionalizovan u pogledu sadržine ali i profila studenata. Možete očekivati i engleski program uskoro!

Naš krajnji cilj je da naša Alumni grupa bude nosilac poslovnog razvoja regiona,  korisna zajednici ali i ponosna na znanje, iskustvo i prijateljstva koje imaju. Kvalitet i prestiž koji ima MEMBA 2.0 ćemo pažljivo i brižno razvijati u godinama i decenijama koje su pred nama.

Ako mislite da ste vi MEMBA 2.0, sada je pravo vreme jer upisujemo novu generaciju!

 

Srđan JANIĆIJEVIĆ,
direktor Mokrogorske škole menadžmenta

 

Podelite

Povratak na Blog